Studie- og karrierevejledningen MEF

Kom forbi til en samtale!

OBS! Studievejledningen holdder lukket hele juli. Ved akutte spørgsmål kan du henvende dig til studieadministrationen på mefstudieadmin@hum.ku.dk.

Telefontider

Mandag-tirsdag og torsdag-fredag: 9.00-10.00

Onsdag: 11.00-12.00

Drop-in vejledning

Til drop-in vejledning kan vi hjælpe med korte spørgsmål  og henvendelser der kan besvares for åben dør, på under 15 minutter.

Mandag-tirsdag og torsdag-fredag: 10.00-12.00

Book en samtale til studie- eller karrierevejledning

Du har mulighed for at aftale en personlig samtale på 25 minutter, til komplekse spørgsmål eller til karrierevejledning. Se de ledige tider og lav en aftale via vores bookingsystem nedenfor.
Du er også velkommen til at booke en samtale hvis du er interesseret i en af vores uddannelser, men ikke er studerende på KU. Brug i så fald din private mailadresse når du tilgår bookingsystemet.

Telefon: 35 32 88 55
E-mail: mef-vejl@hum.ku.dk
Lokale: 14.3.55 på Søndre Campus

Book en vejledningssamtale

Book en samtale på 25 minutter til svære eller komplicerede spørgsmål. Vær opmærksom på at du kan vælge mellem en studievejledningssamtale eller en karrierevejledningssamtale:

 

Tavshedspligt og oplysningspligt
Studievejledningen har tavshedspligt. Det betyder, at du kan tale med os med en forvisning om, at det vil blive imellem os, medmindre at vi gennem vejledningen bliver vidende om kriminelle forhold eller eksamenssnyd. I disse tilfælde er vi forpligtiget til at viderebringe informationerne til studielederen.

Læs studievejledningens servicemål.