Samarbejde – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Forside > Samarbejde

Samarbejde

Institut for Medier, Erkendelse og Formidling samarbejder med organisationer og erhvervsliv. Det sker gennem forsknings- og udviklingsprojekter, undervisningsforløb, praktikordninger, virksomhedsspecialer og erhvervsPh.d-ordningen.

Forsknings- og undervisningsprojekter

Instituttet har samarbejdet med så forskellige aktører som Sonofon, Novo Nordisk, Sundhedsstyrelsen og professionshøjskolen VIA. Virksomheder, der er interesserede i at samarbejde om et forsknings- eller undervisningsprojekt kan kontakte institutleder Maja Horst.

Praktik og virksomhedsspecialer

En hel del af instituttets studerende ønsker en tæt kontakt til erhvervslivet, og derfor har vi valgt at gøre det muligt for alle studerende at gå i praktik som en del af deres kandidatuddannelse og at skrive eksamensopgaver og specialer i samarbejde med eksterne partnere.

→ Læs mere her.

MEF-Aftagerpanelet

Scientific Advisory Board

Uddannelsen i Kommunikation og IT har tilknyttet et Scientific Advisory Board, som har til opgave at rådgive studienævnet i faglige spørgsmål, herunder de nyeste udviklinger i den internationale forskning på området. Medlemmerne er alle fremtrædende internationale forskere. De bidrager til uddannelsen bl.a. gennem gæsteforelæsninger og med kommentarer til kursernes indhold.

Se medlemmerne af Scientific Advisory Board