KOM-prisen 2017 til Christian Kock – Københavns Universitet

Forside > Nyheder > KOM-prisen 2017 til Ch...

10. maj 2017

KOM-prisen 2017 til Christian Kock

Professor i retorik Christian Kock fik torsdag den 4. maj overrakt KOM-prisen 2017. Det skete ved kommunikationsbranchens årlige k-konference, KOM17, som Dansk Journalistforbund og Kforum står bag. De to organisationer beskriver prisen sådan:
 
”Prisen gives til en person, der ved en særlig indsats har sat fokus på eller styrket kommunikationsfagets udvikling. Prisen gives til en ildsjæl, der med faglig styrke er gået nye veje for at kvalificere resultater og metoder i kommunikationsbranchen.”
 
Ved konferencen uddeltes også priser for årets bedste kampagne og for årets bedste speciale inden for kommunikationsfagene.
 
Otte specialer fra hele landet var nomineret til specialeprisen, deraf to fra KU – begge retorikspecialer fra MEF. Vinder blev et speciale fra AAU-CPH. Blandt de nominerede var Martin Fehr Therkildsens retoriske speciale om konfirmationstaler, Jeg kunne ikke være gladere for den du er blevet. Det blev belønnet med en særpris som ”Årets tåreperser” for sine gribende og rørende kvaliteter.
 
Mere om priserne med billeder og motivation for priskomiteens valg findes på journalistforbundets hjemmeside eller kommunikationsforums hjemmeside